2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: [ویدئو] - شروع ماینینگ به کمک Claymore و استخراج اتریوم!!
نقل قول:
آخه تو سایت gpuboss زده هش ریت ۵۱۲ مگاهش
اون برای سکه ی بیت کوین هستش.
با کارت گرافیک خودم روی سکه ی اتریوم ETH مقدار هش حدود 21میلیون و 664 هزار هَش در هر ثانیه هست.:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با همون کارت روی سکه ی XMR یا مونرو مقدار هش حدود 514 هَش در هر ثانیه هست»
برای هر سکه متفاوته، نوع استفاده از منابع گرافیکشون، فرق میکنه.البته اتریوم بهینه تر هم شده.
واسه تست هم که شده، باحاله. یکی از بچه های فروم همسایه، با یک کارت توی یک هفته 50تومن استخراج کرد،گهگداری میگذاشتش روی ماین.
جالبه :lol: حتی موقتی هم باشه، اینکه اینجوری هم میشه کسب درآمد داشت، واسه خیلی ها آپشن خوبیه.
ادیت برای اطلاعات عمومی»
(NSA سازمان امنیتی آمریکا هستش، بیت کوین هم برخی ها گفتن از این قسمت متولد شده ولی خود اطلاعات بیت کوین و سکه ها رو که باز کنی و مشاهده کنی، فقط نقل و انتقال اعتبارات هستش و ارتباطی به محاسبات خارج از بیزنس نداره و این سیستم از ده ها سال پیش بوده، الآن هم دارن رووش کار میکنن که تا سال 2040 بتونن یک سکه های امن و مطمئن الکترونیکی بوجود بیارن.)
نقل قول:
اون برای سکه ی بیت کوین هستش.
واسه تست هم که شده، باحاله. یکی از بچه های فروم همسایه، با یک کارت توی یک هفته 50تومن استخراج کرد،گهگداری میگذاشتش روی ماین.
جالبه [emoji38] حتی موقتی هم باشه، اینکه اینجوری هم میشه کسب درآمد داشت، [/B]
بله دیگه
بقول قدیمیا پول ، پول میاره
ما که نداریم سیستم آنچنانی بخریم
اونیکه داره نوش جونش ☺☺☺
نقل قول:
بله دیگه
بقول قدیمیا پول ، پول میاره
ما که نداریم سیستم آنچنانی بخریم
اونیکه داره نوش جونش ☺☺☺
امیدوارم موقعیتش واسه ات پیش بیاد یه سیستم High End ببندی که حالشو ببری. حتی باز کردن جعبه و بستن قطعات کامپیوتر واسه من که یه لذت خاصی داره.:love:
خرید کامپیوتر از جمله خرید هایی هستش که کم پیش میاد پشیمون بشیم، چون مدت های زیادی کار میکنه. حالا طرف یه موبایل 3میلیون تومنی تهیه میکنه، نهایت یه تماس و چهارتا پیام تلگرام و یه کلیپ ببینه... یه نفر با 3-4میلیون تومن کامپیوتر میبنده و خیلی استفاده های بیشتری میشه ازش برد.
انشالله موقعیتش واسه ات پیش بیاد محسن جان.موفق باشی.:11():
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوست گرامی
بنده پست های شما از اولین تا به امروز رو دنبال کردم و به این نتیجه رسیدم که به طرز معناداری در سودآوری ماینینگ اغراق می کنید.
نقل قول:
@
سلام دوست گرامی
بنده پست های شما از اولین تا به امروز رو دنبال کردم و به این نتیجه رسیدم که
به طرز معناداری در سودآوری ماینینگ اغراق می کنید.
سلام جناب.
متوجه صحبتتون نشدم جناب، خواهش میکنم در این ارتباط بیشتر توضیح بدید و منظورتون رو مستقیم بیان کنید.
اگر منظورتون اینه که چی شد یهو در مورد ماینینگ ویدیو ارسال کردم، قضیه برمیگرده به حباب ماینینگ که در حال رشد هست تا چند ماه آینده سودآوری خوبی داره، در فروم لیون در موردش با بچه ها صحبت داشتیم.
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.:11():
نقل قول:
سلام جناب.
متوجه صحبتتون نشدم جناب، خواهش میکنم در این ارتباط بیشتر توضیح بدید و منظورتون رو مستقیم بیان کنید.
اگر منظورتون اینه که چی شد یهو در مورد ماینینگ ویدیو ارسال کردم، قضیه برمیگرده به حباب ماینینگ که در حال رشد هست تا چند ماه آینده سودآوری خوبی داره، در فروم لیون در موردش با بچه ها صحبت داشتیم.
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.:11():
مکرراً یاد آور میشین که شما خودتون ماینر تازه کار هستین اما به شدت دارین ملت رو ترغیب میکنید که برن ماین کنن. تا حالا به این موضوع فکر کردین همینایی که با اغراق و به به و چه چه شما میرن کارت گرافیک میگیرن و ماین میکنن فردا ضرر کنن یا نتونن کوین رو نقد کنن چقد به شما بد و بیراه میگن؟
نقل قول:
مکرراً یاد آور میشین که شما خودتون ماینر تازه کار هستین اما به شدت دارین ملت رو ترغیب میکنید که برن ماین کنن. تا حالا به این موضوع فکر کردین همینایی که با اغراق و به به و چه چه شما میرن کارت گرافیک میگیرن و ماین میکنن فردا ضرر کنن یا نتونن کوین رو نقد کنن چقد به شما بد و بیراه میگن؟
من متوجه یک موضوعی نشدم، اگر من بیام در ارتباط با مثلا ساخت وبسایت فروشگاهی، ویدیو آموزشی بسازم (که اتفاقا در دست ساخت بود و کنسلش کردم)، یعنی هرکسی رفت فروشگاه زد و ضرر کرد، باید بیاد یقه ی من رو بگیره بگه تو یادم دادی و ترغیبم کردی؟
یا در مورد آموزش بلفرض ماینینگ، که قیمت همین آموزش رو دوستان عزیزی، 5جلسه 200هزار تومان نفری میخواستن راه بندازن که همینها رو بگن...
حالا من همین ها رو خیلی ساده و خلاصه آمدم رایگان در اختیار ملت قرار میدم، دقیقا به چه کسی دارم ضرر میزنم؟
واقعا عصبی کنندست، من توی فکرم چی میگذره بقیه چی فکر میکنن.. برخی مواقع واقعا حس میکنم توی این دنیا زندگی نمیکنم.
بنده پریروز حدود یک ساعت از طریق Snagit ویدیو رو از کامپیوترم ضبط کردم، بعدش روی ویدیو اسکریپت نوشتم، بعدش بردمش یه جای خلوت اسکریپت رو حفظ کردم، همون رو با میکروفون موبایل چندبار ضبط کردم که قشنگ دربیاد، اینها رو آوردم توی آدوبی پریمیر پرو، نزدیک 6ساعت زمان میبره که بخوای ویدیو های تکه تکه کنی و تایم هاشون رو فیکس کنی.آخرای ادیت گفتم یه انیمیشن روی آدوبی افتر افکت بسازم با اینکه اصلا حوصله اش رو نداشتم...
واسه چی؟
چون تصورم اینه یه کانال بسازم مخصوص خودم، به اسم خودم، دوس دارم خبر،آموزشی و خیلی چیزهای دیگه رو مثل یوتیوبر ها ارائه بدم، علاقه ای که از ده سال پیش داشتم.
هی چک میکنم ببینم کدوم ویدیو چه کسی چه نظری داده از چی بدش اومده چی خوبه،چی بزارم که دوس داشته باشن، ترک میکنم ببینم بازدید روی کدوم بیشتره و چرا بخاطر لحنم بخاطر محتوای آموزشی بخاطر افکت بخاطر ویدیو
نقشه ی راه کشیدم که مثلا ویدیو بعدی لاین آپ سی پی یو های رایزن و اپیک و غیره رو بسازم
توی قضیه ی ماینینگ هم به محض اینکه دیدم یه نفر میخواد کلاس هاشو بفروشه همون لحظه ویدیو های یوتیوب رو سرچ کردم،زبانم هم مشکلی نداره، قشنگ یادش گرفتم همون رو یه هفته تمرین میکردم تا بتونم یه چیزی ارائه بدم.
بعد از این، شما، و دو سه نفر دیگه، برگشتن به بنده پیام میدن که محسن، انبار کارت گرافیک داری میخوای بفروشی؟ نکنه فلان و فولان هستی؟
بنده دارم آموزش میدم آموزش آمووووووووووووووزشششششششش ششششششششششششششششششششششششش شششش
نگفتم یالا بلند بشید برید بخرید چون من میگم.مگه من کی هستم که یه نفر بخاطر حرف من بلند بشه 15میلیون تومن صد میلیون تومن بخاطر یک ویدیویی که 150تا بازدید داره، زندگیشو خرج کنه؟ یعنی یک آدم نمیفهمه باید همه جوانب رو در نظر بگیره؟ مگر در تاپیک های فروم لیون صد ها بار در مورد مشکلاتش توضیح ندادم (اگر دیده باشید). نمیدونم دیگه یعنی یه چیزی هست، نگیم؟
چرا اینجوری هستید؟ چرا تفکرتون این شکلیه؟ چرا همش همه فکر میکنن حتما قراره یکی بخوره و ببره و بدزده و صد در صد به فکر خودش باشه؟
درک نمیکنم، من غیر عادی ام یا شما عزیزان؟
حقیقتش این حرفها، این تیکه "به طرز معناداری" و خیلی چیزهای دیگه، برای بنده بشدت عصبی کننده است. خداوند مغز و عقل و اراده داده به ما که فکر کنیم بعد تصمیم بگیریم.
فلانی سی پی یو پیشنهاد میده به من، خب من که دارم 1میلیون تومن پول سی پی یو میدم، نباید بپرسم "چرا؟"؟؟
دوستان توی پیغام خصوصی صحبت کردن که چه کنیم و شروع کنیم یا نه، شده 1دونه پیغام خصوصی رو بی جواب بزارم یا بگم یالا بلند شو خرج کن خودت رو بدبخت کن چون من سادیسم دارم دوس دارم شما ضرر کنی!!!!!
ببخشید.ولی این چندروز از چند نفر این حرف رو شنیدم. اینجا نوشتم..
نقل قول:
من متوجه یک موضوعی نشدم، اگر من بیام در ارتباط با مثلا ساخت وبسایت فروشگاهی، ویدیو آموزشی بسازم (که اتفاقا در دست ساخت بود و کنسلش کردم)، یعنی هرکسی رفت فروشگاه زد و ضرر کرد، باید بیاد یقه ی من رو بگیره بگه تو یادم دادی و ترغیبم کردی؟
یا در مورد آموزش بلفرض ماینینگ، که قیمت همین آموزش رو دوستان عزیزی، 5جلسه 200هزار تومان نفری میخواستن راه بندازن که همینها رو بگن...
حالا من همین ها رو خیلی ساده و خلاصه آمدم رایگان در اختیار ملت قرار میدم، دقیقا به چه کسی دارم ضرر میزنم؟
واقعا عصبی کنندست، من توی فکرم چی میگذره بقیه چی فکر میکنن.. برخی مواقع واقعا حس میکنم توی این دنیا زندگی نمیکنم.
بنده پریروز حدود یک ساعت از طریق Snagit ویدیو رو از کامپیوترم ضبط کردم، بعدش روی ویدیو اسکریپت نوشتم، بعدش بردمش یه جای خلوت اسکریپت رو حفظ کردم، همون رو با میکروفون موبایل چندبار ضبط کردم که قشنگ دربیاد، اینها رو آوردم توی آدوبی پریمیر پرو، نزدیک 6ساعت زمان میبره که بخوای ویدیو های تکه تکه کنی و تایم هاشون رو فیکس کنی.آخرای ادیت گفتم یه انیمیشن روی آدوبی افتر افکت بسازم با اینکه اصلا حوصله اش رو نداشتم...
واسه چی؟
چون تصورم اینه یه کانال بسازم مخصوص خودم، به اسم خودم، دوس دارم خبر،آموزشی و خیلی چیزهای دیگه رو مثل یوتیوبر ها ارائه بدم، علاقه ای که از ده سال پیش داشتم.
هی چک میکنم ببینم کدوم ویدیو چه کسی چه نظری داده از چی بدش اومده چی خوبه،چی بزارم که دوس داشته باشن، ترک میکنم ببینم بازدید روی کدوم بیشتره و چرا بخاطر لحنم بخاطر محتوای آموزشی بخاطر افکت بخاطر ویدیو
نقشه ی راه کشیدم که مثلا ویدیو بعدی لاین آپ سی پی یو های رایزن و اپیک و غیره رو بسازم
توی قضیه ی ماینینگ هم به محض اینکه دیدم یه نفر میخواد کلاس هاشو بفروشه همون لحظه ویدیو های یوتیوب رو سرچ کردم،زبانم هم مشکلی نداره، قشنگ یادش گرفتم همون رو یه هفته تمرین میکردم تا بتونم یه چیزی ارائه بدم.
بعد از این، شما، و دو سه نفر دیگه، برگشتن به بنده پیام میدن که محسن، انبار کارت گرافیک داری میخوای بفروشی؟ نکنه فلان و فولان هستی؟
بنده دارم آموزش میدم آموزش آمووووووووووووووزشششششششش ششششششششششششششششششششششششش شششش
نگفتم یالا بلند بشید برید بخرید چون من میگم.مگه من کی هستم که یه نفر بخاطر حرف من بلند بشه 15میلیون تومن صد میلیون تومن بخاطر یک ویدیویی که 150تا بازدید داره، زندگیشو خرج کنه؟ یعنی یک آدم نمیفهمه باید همه جوانب رو در نظر بگیره؟ مگر در تاپیک های فروم لیون صد ها بار در مورد مشکلاتش توضیح ندادم (اگر دیده باشید). نمیدونم دیگه یعنی یه چیزی هست، نگیم؟
چرا اینجوری هستید؟ چرا تفکرتون این شکلیه؟ چرا همش همه فکر میکنن حتما قراره یکی بخوره و ببره و بدزده و صد در صد به فکر خودش باشه؟
درک نمیکنم، من غیر عادی ام یا شما عزیزان؟
حقیقتش این حرفها، این تیکه "به طرز معناداری" و خیلی چیزهای دیگه، برای بنده بشدت عصبی کننده است. خداوند مغز و عقل و اراده داده به ما که فکر کنیم بعد تصمیم بگیریم.
فلانی سی پی یو پیشنهاد میده به من، خب من که دارم 1میلیون تومن پول سی پی یو میدم، نباید بپرسم "چرا؟"؟؟
دوستان توی پیغام خصوصی صحبت کردن که چه کنیم و شروع کنیم یا نه، شده 1دونه پیغام خصوصی رو بی جواب بزارم یا بگم یالا بلند شو خرج کن خودت رو بدبخت کن چون من سادیسم دارم دوس دارم شما ضرر کنی!!!!!
ببخشید.ولی این چندروز از چند نفر این حرف رو شنیدم. اینجا نوشتم..
وقتی چند نفر اونم آدم های مختلف میان یه چیزی رو به شما میگن لابد چیزی وجود داره که باعث میشه این برداشت رو پیدا کنن.
و الی چرا کسی به اونایی که آموزش اورکلاک میدن نمیاد بگه داری کاری میکنی ملت CPU بسوزونن یا اصلا 10 تا 10 تا بخرن.
نمیشه که آدم فقط تایید کنه، باید قضاوت هم بکنه.
از نظر شخصی بنده حتی اگه ادعای خودتون که هیچ منفعتی ندارید (هرچند شک دارم) درست باشه، بازم دارید از روی نا آگاهی یا اغراق ملت رو تو چاه میندازین. شما میای میگی من آماتورم من سابقه ندارم من تجربه ندارم بعد میای به ملت میگی این کار آینده داره و برید سرمایه گذاری کنید.
شما نه آموزش بلکه داری ملت رو ترغیب میکنی. این آموزش نیست.
شما خودت میگی "حباب ماینینگ"، حباب عمرش کوتاس و میترکه، پس چرا انقد به به و چه چه میکنید؟
ساده بگم یا آموزش (به ادعای خودتون) بلد نیستید یا دارین ملت رو اغفال میکند.
در هر دو حالت کارتون درست نیست.
جناب آقای محسن عزیز با عرض ادب و احترام یکی از آسیب هایی که در بازار سخت افزار ما وجود داره همونطور که میدونید آدم های متقلب هستند که کارتهای ماین شده رو ارزون میخرن به اسم نو به ملت میفروشن یا ... و همینطور برخی شرکت های گارانتی کننده غیر منصف .فقط متصور بشید خودتون برای یک کارت گرافیک 2میلیون تومن پول دادید بی خبر از این که اون کارت زیر فشار ماینینگ له شده .البته شما که مقصر نیستید چون باعث و بانیش اشخاص دیگه هستند ولی اگر به نوبه خودتون کمک کنید این شغل کاذب کمتر نشر پیدا کنه لطف بزرگی کردید
نقل قول:
وقتی چند نفر اونم آدم های مختلف میان یه چیزی رو به شما میگن لابد چیزی وجود داره که باعث میشه این برداشت رو پیدا کنن.
و الی چرا کسی به اونایی که آموزش اورکلاک میدن نمیاد بگه داری کاری میکنی ملت CPU بسوزونن یا اصلا 10 تا 10 تا بخرن.
نمیشه که آدم فقط تایید کنه، باید قضاوت هم بکنه.
از نظر شخصی بنده حتی اگه ادعای خودتون که هیچ منفعتی ندارید (هرچند شک دارم) درست باشه، بازم دارید از روی نا آگاهی یا اغراق ملت رو تو چاه میندازین. شما میای میگی من آماتورم من سابقه ندارم من تجربه ندارم بعد میای به ملت میگی این کار آینده داره و برید سرمایه گذاری کنید.
شما نه آموزش بلکه داری ملت رو ترغیب میکنی. این آموزش نیست.
شما خودت میگی "حباب ماینینگ"، حباب عمرش کوتاس و میترکه، پس چرا انقد به به و چه چه میکنید؟
ساده بگم یا آموزش (به ادعای خودتون) بلد نیستید یا دارین ملت رو اغفال میکند.
در هر دو حالت کارتون درست نیست.
شما داری قضاوت میکنی
شما داری تهمت میزنی، خب حداقل بگو بر اساس این مدرک و چونکه خود شما تست کردید و شکست خوردید و ضرر کردید، کار من (محسن) اشتباه هست. وگرنه بهیچوجه دخالت نکنید وقتی نمیدونید.
خب وظیفه ی منه که حقیقتش رو بگم، واقعا هم توی این کار مبتدی هستم، ولی بلدم یاد بدم یکنفر با همون گرافیکی که توی خونه داره، راهش بندازه و ببینه آیا این کار امکان پذیر هستش یا خیر.
اینجا بطور کامل دلایلی دارم که این کار سود آور هست،وگرنه با چنین قاطعیتی نمیگفتم و وجهه ی خودم رو خراب نمیکردم:
هرکسی خواست اینکارو انجام بده مسئولیتش با خود من»
با کارت گرافیک سیستمتون (ترجیحا 1میلیون تومنی به بالا)
از ویدیو ساخت اکانتم استفاده کنید:
از ویدیو کار با کلیمور استفاده کنید:
1هفته که گذشت و میزان 0.05 اتریوم بدست آوردید بهم پیغام بدید خودم راهنماییتون میکنم چطور تبدیلش کنید به حدود 50 تا 100هزار تومان پول.
وارد وبسایت زیر میشید:
این وبسایت رو به هیچکس پیشنهاد نمیدم،مگر اینکه صد در صد به بنده (محسن) اعتماد داشته باشید.
بعد میزان 0.05 اتریوم رو به این حساب انتقال میدید، طرز انتقالش هم توی پیغام میگم. وقتی پول واریز شد به حسابتون، آنوقت، اگر دوس داشتید دنیای ماینینگ رو شروع کنید، با مسئولیت خودم.
این نکته اول بود.
نکته دوم ایندفعه مستقیم میگم: جناب آقای خبات کریمی، به شما هیچ ارتباطی نداره که من الآن دارم به کاربرها چه چیزی پیشنهاد میدم یا چه چیزی پیشنهاد نمیدم. این صد در صد مسئولیتش با منه. هرموقع خلاف قوانین ارائه شده در وبسایت، عمل کردم، دکمه گزارش رو بزنید و بنویسید برای مدیریت تا پست من رو پاک کنن و اخطار بدن. به همین سادگی. هر توهین و تیکه ای هم دارید واسه ی خودتون نگه دارید. اگر سوالی از من دارید براحتی بپرسید، اگر میخواید یادتون بدم بپرسید، اگر میخواید بهم پند و اندرز بدید، با احترام بنویسید، منم با احترام گوش میدم و به مرور در رفتارم اعمال میکنم. ولی هرمشکل شخصی ای با بنده دارید، برای خودتون نگهش دارید.
نکته سوم، ویدیو هایی دیگه ای هم در این ارتباط میسازم، دوستان میتونن در کانال آپارات دنبال کنن، ویدیو بعدی احتمالا در مورد خرید بازی های استیم توسط Getmerito هست که دوست خوبمون Dark Devil بهم پیشنهاد دادن (دستش درد نکنه)
با احترام.
نقل قول:
جناب آقای محسن عزیز با عرض ادب و احترام یکی از آسیب هایی که در بازار سخت افزار ما وجود داره همونطور که میدونید آدم های متقلب هستند که کارتهای ماین شده رو ارزون میخرن به اسم نو به ملت میفروشن یا ... و همینطور برخی شرکت های گارانتی کننده غیر منصف .فقط متصور بشید خودتون برای یک کارت گرافیک 2میلیون تومن پول دادید بی خبر از این که اون کارت زیر فشار ماینینگ له شده .البته شما که مقصر نیستید چون باعث و بانیش اشخاص دیگه هستند ولی اگر به نوبه خودتون کمک کنید این شغل کاذب کمتر نشر پیدا کنه لطف بزرگی کردید
سلام جناب.
بله بله قطعا این مورد توی ذهنم هست ولی خواه ناخواه این بازار ماینینگ بسیار بزرگتر از الآن میشه.خوبیش اینه 6ماه آینده کارت های مخصوص ماینینگ میان و این قضیه دو تکه میشه یکی گیمر ها یکی ماینر ها، این نکته خوبیه.
علاوه بر این دیگه فقط 1دلیل برای خرید کارت گرافیک نیست (بازی) بلکه بیزنس و سرمایه گذاری و کسب درآمد هم شامل میشن و قسمت وسیع تری از مردم کارت میخرن، و این یعنی واردات و فروش بیشتر که صد در صد قیمت کارت گرافیک رو کاهش میده که تنها قطعه ی کامپیوتری هستش که بسیار گران تر از قیمت بازارش هست، و دلیلش جامعه ی آماری کمی هست که کارت رو میخریدن(گیمرها). کلاً به مرور بدی و خوبی های این قضیه سر به سر میشه. هیچکس هم نمیتونه جلوی پیشرفتش رو بگیره.حتی توقف کار من.
فقط اینکه میگید شغل کاذب کمتر نشه، صحبت هاتون خوبن، ولی من بشدت مخالف اینم که یک علم یک کسب درآمد یک چیز، مخصوص دو سه نفر باشه و دو سه نفر میلیونر بشن باهاش، و بقیه له له بزنن بخاطر این قضیه. بزاریم فراگیر بشه.بزاریم همه بدونن.بزاریم همه بتونن با 1دونه کارت گرافیکشون هم 2تا سکه در ماه استخراج کنن بدون فشار به کامپیوترشون. بزاریم همه بدونن باعث میشه همه ی کساییکه میخوان کارت گرافیک دست دوم بخرن با ماینینگ و احتمال خرابی کارت آگاه باشن.